Wie zijn wij

Bejafleur is een potplanten kwekerij voor de groothandel en export. In 1998 is het bedrijf gestart met het telen van parkgoed op 3.5e hectare in Huissen Gelderland. Een sterke en solide groep van 12 werknemers zijn iedere dag druk bezig om de best mogelijke kwaliteit af te leveren. Gedurende de seizoenspieken word de ploeg vergroot met uitzendkrachten. Gedurende de jaren heeft Bejafleur een uitgebreid niche assortiment weten op te bouwen waar een aantal bijzondere producten in zitten. Bijvoorbeeld de micro-cyclaam en de 7cm Zantedeschia. Deze producten kenmerken zich door een kleine pot en een zeer intensieve en uitdagende teelt. Daarnaast kweken wij een aantal producten die weinig geteeld worden in Nederland en omstreken zoals de oxalis en de zinnia.

Wij streven er naar om in het topsegment van welke markt dan ook te zitten. Wij leveren kwaliteit en service, ons credo is dan ook; ‘Kwaliteit in kleur’.

Wij zijn leveranciers van bloemen voor verschillende maatschappelijke initiatieven zoals bijvoorbeeld bijeenkomsten van alleenstaande ouderen, ouderen bingo en de wandelvierdaagse in Driel.

Bejafleur is hoofdsponsor van:

De kweker in beeld

Bekijk hier onder een filmpje over hoe wij onze cyclamen kweken en gereed maken voor transport.